Кокосовий субстрат GrondMeester PRO40

Loading...

Кокосовий субстрат GrondMeester™ – це високоякісний 100%-во органічний субстрат для вирощування рослин методом гідропоніки, який створює оптимальні умови для розвитку кореневої системи і плодоношення рослин. Кокосовий субстрат виготовлений методом переробки кокосової шкірки.

Перевагою Кокосових матів Grond Meester PRO є їх якісний склад, наявність в структурі волокон, оптимального співвідношення чіпсів і торфу. Структура субстрату сприяє швидкому та інтенсивному проростанню кореневої системи рослин. Завдяки своїм перевагам, кокосовий субстрат збільшує врожайність рослин від 40 до 100%. Кокосові мати Grond Meester PRO40 мають високу буферність як по волозі, так і по мікро- і макроелементах. Завдяки цьому кокосові мати здатні, в разі аварії, забезпечувати рослини вологою до 24 годин. А також вони можуть накопичувати поживні речовини і віддавати рослинам за потребою.

Переваги

Міцність

Простота монтажу

Уф-стабілізація

Надійність кріплення

Кілок забивається в грунт через мульчувальний матеріал по краю полотна. Інтервал фіксації 0,5 - 1 м в залежності від ширини рулону. Завдяки зубчатій структурі, кілки надійно фіксують полотно до землі.